Waar gastvrijheid de zee ontmoet

Er is heel wat te beleven in De Haan 

In De Haan kan u wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, kiten, surfen, zeilen( Windhaan )...

De Haan is "het mooiste dorp aan zee". Vooral gekend voor zijn laagbouw en zijn prachtige geklasseerde "belle epoque" villawijk, met zijn authentieke charme van weleer waar ook beroemdheden als Einstein gewoond hebben.

Ons hotel ligt op wandelafstand van het strand en het centrum (400 meter). Voor een vakantie vol natuur, cultuur, ontspanning en gastronomie ben je hier aan het juiste adres.

groene621.jpg

 Fietsen

Via onderstaande link krijg je verschillende fietstochten in De Haan.

Fietstips in De Haan

het-strand.jpg

Zalig wandelen

Zalig wandelen langs het strand, door de mooie belle-epoque wijk of door de duinbossen

Wandeltips in De Haan

 

brugge.jpg

Brugge op fietsafstand

Op een 10 kilometer afstand bevindt zich Brugge. Zijn historisch centrum is zeker een bezoek waard. Probeer eens een tochtje op de reien, en je ziet Brugge vanuit een totaal andere hoek. Geen fietsen bij? Geen nood, op 100 meter van het hotel zijn 2 fietsenhandelaars die u de geschikte fiets verhuren (reductie via hotel). Evenementenkalender

oostende.jpg

Oostende

Het domein Raversijde, het zeilschip de Mercator, het Fort Napoleon zijn slechts een greep uit de mogelijkheden in Oostende. . Met een dagticket voor de kusttram kan je al deze plaatsen bezoeken zonder parkeerproblemen www.delijn.be/dekusttram.

De Haan

Evenementen

Hierbij de evenementenkalender van De Haan

Food en Drinks

Eten en drinken

Leuke adresjes voor een hapje en een drankje in de buurt.

de-polders.jpg

De polders

Het unieke vlakke landschap nodigt uit tot een rustige fietstocht. Een stop in de polderdorpen Houtave , Meetkerke , Stalhille, Vlissegem, zijn een aanrader! We beschikken over verschillende fiets- en wandelkaarten. Je kan uiteraard ook zelf je route via knooppunten selecteren