Waar gastvrijheid de zee ontmoet

 Onze Covid-19 maatregelen

Als klein hotel geven wij erg om onze naasten. Daarom is de veiligheid van u en ons personeel erg belangrijk voor ons. Wij leggen graag aan u uit welke maatregelen wij hebben genomen naar de richtlijnen van de overheid. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn. We hebben ook uw hulp nodig. Alleen samen kunnen wij uw veiligheid garanderen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Front Office

We kijken er naar uit u te mogen ontvangen , we heten u nog steeds van harte welkom. Vanaf heden kunt u digitaal inchecken en krijg je digitaal alle info. We zijn ook steeds telefonisch bereikbaar. Ter plaatse is de receptie voorzien van een veiligheidsscherm

Ontbijt

Geniet in alle rust van uw ontbijt. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. U kunt uw gewenst ontbijt en tijd (online) reserveren.

Middagmaal of avondeten

U kan eten afhalen bij de verschillende take aways (we bezorgen u hiervoor graag de nodige info) . Restaurant Sabor brengt in de weekends warme maaltijden naar het hotel. Wij zorgen voor het nodige servies (borden/bestek/glazen).

Housekeeping

Ons kamermeisje is getraind om extra hygiëne maatregelen te nemen. Zowel op de kamers als in de openbare ruimtes. Daarnaast zullen wij enkel bij een check-out de kamers reinigen. Indien u meerdere nachten blijft wordt op uw verzoek de kamer gereinigd.

Uw hygiëne

 We plaatsen aan de receptie  hand-sanitizers. Daarnaast vragen we u regelmatig uw handen te wassen. Als onze gast kan u het toilet op uw kamer gebruiken. Het wassen van het bedlinnen wordt uitbesteed aan een professioneel erkende wasserij.

Voordat u komt

We screenen ons personeel op gezondheid. Dat willen we ook aan u vragen. Bezoek ons hotel niet als u of iemand in uw gezin/huishouden verschijnselen van Covid-19 heeft. We vragen u om 1,5 meter afstand te houden van ons personeel en van de andere hotelgasten.

 Uw kamer is beschikbaar vanaf 13:00 op uw aankomstdag. We kunnen uw bagage wegens hygiënische redenen helaas niet meer stallen.

U kunt vanaf 8:00 tot ten laatste 11:00 uitchecken.

We zijn klaar om u  met open armen te ontvangen ...op veilige afstand welliswaar.

 

 Contacteer ons

Ligging:

 

contactgegevens Toerisme Vlaanderen